CNSAS-ul

Nu pot fi de acord cu desfintarea lui. De ce? foarte simplu cred ca este timpul ca sa ne cunoastem „calaii” nu de alta dar pentru a-i putea ierta. Parintii, bunicii nostrii au suferit intemnitati, batuti, infometati, luati cu „japca” de pe strada si dusi la sectie. Ca si crestini vrem sa ne iertam „turnatorii”…dar pentru asta trebuie mai intai sa ii stim.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la CNSAS-ul

 1. 4Justice zice:

  Hmmm…trist….dureros., Nu credeam sa mai traiesc si asta. Si da, este necesar sa ii cunoastem pe cei care au gresit producand suferinta crestinilor…si nu pentru a-i improsca cu noroi ci pentru a-i ierta in dragostea lui Cristos

 2. generatiapatriota zice:

  Apreciez blogul tau, chiar imi face placere sa il citesc. Daca se poate, sper sa nu te superi ca te-am adaugat in blogroll-ul meu. Succes in continuare.

 3. blogecologic zice:

  Dictatorul Nicolae Ceauşescu a cerut alcătuirea unei liste cu toţi ofiţerii de securitate care au ucis (pentru un decret de graţiere). Ordinul a fost executat, “întocmai şi la timp”. Această listă există la CNSAS. De ce nu este deconspirată de CNSAS? Care este rolul jucat de Constantin Ticu Dumitrescu şi de Mircea Dinescu în blocarea acestei deconspirări? De ce ONG-urile care au protestat vehement în Piaţa Universităţii împotriva deciziei impecabile, în pur stil Tribonian, a Curţii Constituţionale a României, nu au cerut deconspirarea listei securiştilor care au vărsat sângele nevinovat al martirilor români?
  blogideologic

 4. blogideologic zice:

  CNSAS în diagramare Pareto
  O diagramare Pareto a rezultatelor activităţii CNSAS în toţi anii săi de funcţionare ne arată clar focalizarea sa incriminatorie tocmai asupra
  persoanelor ce au refuzat constant carnetul roşu PCR, sau au respins ideologia lui ateistă. Aceştia au fost în primul rând iluştri cărturari români, dar şi membrii ierarhiei BOR, “berbecuţii”, cum îi injuria pe arhierei fostul membru PCR cu numele Mircea Dinescu, absolventul şcolii de politruci ai Partidului Comunist Român.
  Titus Filipas

 5. waszlaw zice:

  cnsas-u’ e o aberatie marca romania- documentele trebuie sa fie publice…

 6. Nestor Mazilitu' zice:

  Ce ne …sasu? Ce ne …turcu? Ce ne …unguru? Aoleu si cam atat. Baietii de la cnsas mananca banii statului de pe vremea presedintelui geolog Emil Constantinescu, fara vreun rezultat important insa …de ce ? Pentru ca Mircea Dinescu ascunde dosarele sale si ale amicilor lui …si nu numai. Si dosarele inamicilor nu atat ai lui Dinescu, ci mai ales ai celor care l-au imbogatit stau la pastrare, pe principiul santaju’ si etaju’. Stiti ce avere are Dinescu si cat de prost poate fi justificata? Ar trebui infiintat alt organism cu o cu totu’ alta conducere. Despre preotii care au informat securitatea: acesta este cred mai ales un atac asupra B.O.R. …adevarul este ca serviciile de informatii se folosesc si de Biserica in mai toate regimurile politice, inclusiv in cele democratice. Nu este conform cu dogma Bisericii care spune ca absolut nimic din ceea ce este spus la spovedanie nu trebuie transmis, dar se practica. Pe cei care o fac sa-i judece Biserica… eu pesonal ma indoiesc de faptu ca preotii spuneau ”baiatului cu ochi albastri” : -Gigel a lu’ Tanta mi-a zis ca s-a imbat si la betie a zis bancuri cu Ceasca. Acu’ cine stie ? Cu ceasca sau cu sticla, depinde de om. O fi scriind el bine poezii da’ Dinescu ar trebui sa fie cercetat, nu sa cerceteze el, care scria ”O betie cu Marx”. Intr-adevar deocamdata n-avem o generatie politica matura post-decembrista da’ …tocmai pe Dinescu l-au gasit? Bine ca nu l-au pus pe Netoiu! (Mentionez ca ultima propozitie nu are ca scop lezarea echipei de fotbal favorite a posesorului blogului… hehe… pe care il felicit pentru munca depusa si pentru cauza aleasa.)

 7. Nestor Mazilitu' zice:

  Nu stiu daca am nimerit-o cu echipa favorita…

 8. Matteus zice:

  Cat timp CNSAS lucreaza la ordine politice nu e departe de securitatea pe care o studiaza.
  nu veam comisii. VREM ADEVARUL SPUS CLAR! oricum il stim toti.

 9. Sandu zice:

  NU ZAU ?CE DESFIINTATI ?
  Ca daca i se schimba doar denumirea o sa faceti ceva …
  haide pritz !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s